Alfredo León guanya el Concurs de Cartells de Falles

L’artista Alfredo León guanya el Concurs de Cartells ‘Tomàs Femenia‘ i per tant, la seua obra artística serà la que anuncie les falles de Gandia de l’any 2018. Aquest cartell ha estat escollit entre 33 obres d’art presentades al concurs i a més els jurats han volgut definir com menció especial els treballs de  César Garrido Vallet i Iñaki Fernández Iturmendi.

Alfredo León és dissenyador gràfic i web, a més d’apasionat de l’art i disseny. La creativitat, qualitat i professionalitat són els tres pilars fonaments als que sustenta la seua feina. Aquest gran dissenyador ha guanyat més de 100 concursos de cartells en diferents localitats com Madrid, Tudela, Estella, Tafalla… Als que hui s’unirà el nom de Gandia. A més cal destacar els premis: Manos Unidas 2014, Andema 2015, Arqial2016, Arquisocial 2016 i ASte Nagusia de San Sebastián 2017.

Komunikabidea: fallesdegandia.org