Amaiera tragikoa Elizondon

Elizondora joaten ginen Giltxaurdiko zelaian partida polit bat jokatzeko.

Lehen zatian partida lehiatua ikusi zen, non bi taldeek baloiaren kontrola izan nahi zuten eta markagailuan aurrea hartzeko aukerak izan zituzten. Atsedenaldia baino lehen Iñigok 0-1ekoa lortu zuen Majoren hegaleko barnekaldi on baten ondoren.

Bigarren zatian, irten bezain laster, Majok Indaren diagonal izugarri batez baliatu zen baselina baten bitartez 0-2koa lortzeko. Handik gutxira, Mikel Continek 0-3koa jarri zuen markagailuan, partida ia erabakita utziz. Izan ere, Baztanek 68. eta 78. minutuetan eta 90.ean partida berdintzea lortu zuen geldikako hiru jokaldiei esker.

Partida 3-3 amaitu zen, ikusleentzako ikuskizun bikaina utziz, baina agoizkoentzat dezepzio sentsazioa utziz.

Trágico final en Elizondo

Nos desplazábamos hasta Elizondo para disputar un bonito partido frente al @cdbaztan en el campo de Giltxaurdi.

En la primera mitad se vio un partido disputado donde los dos equipos querían tener el control del balón y donde ambos tuvieron ocasiones para adelantarse en el marcador. Antes del descanso Iñigo conseguiría el 0-1 después de una buena internada por banda de Majo.

En la segunda parte, nada más salir Majo aprovechó una gran diagonal de Inda para de vaselina, conseguir el segundo para los agoizkos. Poco después, Mikel Contin de cabeza pondría el 0-3 en el marcador, dejando así prácticamente el partido sentenciado. Nada más de la realidad, ya que el Baztan en los minutos 68, 78 y en el 90 conseguiría empatar el partido gracias a tres acciones a balón parado.

El partido terminó 3-3, dejando un gran espectáculo para los espectadores pero una sensación de decepción para los agoizkos.

Informazio gehigarria: facebook
Argazkiak: @alfredotollar