Mutiloako partidu ikusgarria berdinketarekin amaitu zen

Larunbatean “Mutilnovan” jokatzen genuen goiz eguzkitsu batean.

Partida berdinduta hasi zen baloiaren kontrola izan nahi zuten bi talderekin. 26. minutuan, korner baten irteeran, Berazak, buruarekin agoizkoak aurretik jarri zituen. Gutxi iraun zuen pozak Igearen mutilentzat, eta lau minutu geroago etxekoek gol on batekin partida nola berdintzen zuten ikusi zuten.

Bigarren zatia hasi bezain laster, Mutiloakoak aurreratu egin ziren korner batean burukada eder batekin. Une horretatik aurrera, agoizkoek baloiaren kontrola izan zuten eta Contin anaiek berdinketa lortzeko bi aukera on izan zituzten. 75. minutuan Tollar agertu zen eta oso partidu ona jokatu ondoren 2-2koa jartzea lortu zuen. Mendillorriko erdilarietako bi golek puntu bat eman diete Play Offeko postuetan sartzeko lehian jarraitzen duten agoizkoei.

Partidazo en Mutilva que acaba en empate

Visitábamos Mutilnova el sábado en una mañana soleada.

El partido comenzó igualado con dos equipos que querían tener el control del balón. En el minuto 26, a la salida de un córner Beraza con la testa adelantaba a los agoizkos. Poco duró la alegría para los de Igea, que cuatro minutos más tarde vieron como los locales empataban el partido con un buen gol.

Nada más comenzar la segunda mitad, los de Mutilva se adelantarían con un gran cabezazo en un córner. A partir de ese momento los agoizkos tuvieron el control del balón y los hermanos Contín tuvieron dos buenas ocasiones para lograr el empate. En el minuto 75 apareció Tollar, que después de hacer un partidazo consiguió poner el 2-2 definitivo en el marcador. Los dos goles de la dupla de Mendillorri dieron un punto a los agoizkos, que siguen en la pelea por entrar a los puestos de Play Off.

Informazio gehigarria: facebook
Argazkiak: @alfredotollar