Kronika – 2023/24ko 11. jardunaldi (Autonomikoa)

Beste puntu bat Korellan

Igande arratsaldean “El Ombatillo” bisitatu genuen. Partida intentsitate handiarekin eta menderatzaile argirik gabe hasi zen. 13. minutuan Unairen sake baten ondoren, defentsako huts bat aprobetxatuz, Itoizen gola iritsiko zen agoiztarrak aurreratzeko. Golaren ostean Corellano berdinketa lortzen saiatu zen atsedenaldia baino lehen, baina agoizkoak ondo kokatuta zegoen.
Bigarren zatian Corellano baloiaren jabe egin zen gol aukera handirik sortu gabe. Igearen mutilek atzerapausoa eman zuten eta area ertzean egindako falta batean 1-1ekoa lortu zuten etxekoek. Berdinketaren ondoren Majok eta Baztanek garaipenaren gola sartzeko aukera izan zuten, baina ezin izan zen gol hori lortu.
Taldeari urtea amaitu aurreko azken hiru partidak geratzen zaizkio eta jokalariek duten guztia emango dute sailkapenaren goialdean egoteko. Goazen, mutilak!

Otro punto más en Corella

Visitabamos El Ombatillo el domingo por la tarde. El partido comenzo con mucha intensidad y sin dominador claro. En el minuto 13 tras un saque de Unai, aprovechando un fallo defensivo llegaría el tanto de Itoiz para adelantar a los agoizkos. Tras el gol un buen Corellano trató de empatar antes del descanso, pero se encontro con un Aoiz bien posicionado.
En la segunda parte el Corellano se hizo dueño del balón sin generar grandes ocasiones de gol. Los de Igea dieron un paso atrás y en una falta al borde del área los locales consiguieron el 1-1. Tras el empate Majo y Baztan tuvieron la oportunidad de anotar el gol de la victoria para los agoizkos, pero no pudo ser.
Al equipo le quedan los últimos tres partidos antes de finalizar el año y los jugadores van a dar todo lo que tienen para estar en lo alto de la clasificación. ¡Vamos, chavales!

Informazio gehigarria: facebook
Argazkiak: @alfredotollar