Kronika – 2022/23ko 32. jardunaldi (Autonomikoa)

Amets baten amaiera

Ezin izan zen izan. Mikel Deuna Berria laugarren sailkatuak bisitatzen zuen. Talde honi berdinketa balio zitzaion Hirugarren RFEFera igotzeko Play Off-a jokatzeko.

Lehen minututik Agoizko taldea baloiaren jabe egin zen eta Taxoareko taldearen aurrean jokoa proposatzen saiatu zen. Iruñak partida defentsiboa planteatu zuen, barruko espazioak oso ondo itxiz eta kontraerasora baloi luzeekin ateraz.

Bigarren zatian agoizkoek kanpokoak gehiago estutu zituzten eta Majok aukera argiena izan zuen, baina ezkerretik zetorren erdiraketa ezin izan zuen eraginkortasunez konektatu. Etxekoak, korner askoren bitartez garaipenaren gola lortzen saiatu ziren, baina Iruñako defentsa bikainak bere areara joan ziren baloi guztiak baztertzen zituen.

4Partida 0-0ekoarekin bukatu zen eta beraz gure denboraldia hemen amaitzen da. Azken partidura aukerekin iristea lortu dugu, denboraldi hasieran inork espero ez zuen zeozer lortuz. Datorren urterako gogoz!

Fin de un sueño

No pudo ser. Visita el Nuevo San Miguel el cuarto clasificado, el @cdirunaoficial, equipo al que le valía el empate para acceder al Play Off de ascenso a Tercera RFEF.

Desde el primer minuto el conjunto agoizko se hizo con el balón e intento proponer juego ante el conjunto de Tajonar que planteó un partido a la defensiva, cerrando muy bien los espacios interiores y saliendo al contragolpe con balones largos.

En la segunda parte los agoizkos apretaron más y Majo tuvo la más clara, pero no pudo conectar con efectividad un centro que venía por la parte izquierda. Los locales, con una infinidad de córners intentaron conseguir el gol de la victoria, pero la gran defensa del Iruña rechazaba todos los balones que se colgaban a su área.

El partido concluyó con 0-0 y por lo tanto nuestra temporada acaba aquí. Hemos conseguido llegar al último partido con opciones, cosa que a principio de temporada nadie esperaba. ¡Con ganas del año que viene!

Informazio gehigarria: facebook
Argazkiak: @alfredotollar