Ur hotzeko pitxerra

Mutilbera jasotzen genuen igande arratsaldean, hiru puntuak eskuratu eta laugarren sailkatuari, Gareseko taldeari, tartea murrizteko itxaropenarekin.
Partida laster jarriko zen aurrez aurre Mikel Itoiz kapitainaren gol batekin, 2’ean area ertzean solte zegoen baloi bat jaso eta sare barrura bidaliz 1-0ekoa egin zuenean. Minutu batzuk geroago Mañuk bigarren gola lortuko zuen, baina epaileak baliogabetu zuen erasoan egindako ustezko falta baten ondorioz.
Bigarren zatian talde bisitaria baloiaren jabe egin zen eta neurketa berdintzeko aukera izan zuen, baina baloia Unairen eskuineko zutoinera joan zen. Norgehiagokaren azken txanpan, epaileak ez zuen adierazi atezain bisitariak Majori egindako penalti polemikoa. Partida hilzorian zegoenean, 86.ean, Mutilberak trantsizio ona aprobetxatu zuen partida berdindu eta 1-1ekoa jartzeko.

Jarro de agua fría

Recibíamos a la @udmutilvera el domingo a la tarde con la esperanza de poder llevarnos los tres puntos y recortar distancias al cuarto clasificado, el Gares.
El partido se pondría pronto de cara con un gol del capitán Mikel Itoiz, que en el 2′ recogía un balón suelto en el borde del área para mandar al fondo de la red lo que sería el 1-0. Minutos más tarde Mañu haría el segundo, pero el colegiado anuló el gol por una supuesta falta en ataque.
En la segunda parte el conjunto visitante se hizo dueño del balón y pudo empatar el encuentro, pero el balón se estrelló en el poste derecho de Unai. En la recta final del choque, el árbitro no señaló un polémico penalti del guardameta visitante sobre Majo. Ya cuando el partido agonizaba, en el 86′, la Mutil aprovechó una buena transición para empatar el encuentro y poner el 1-1 final en el marcador.

Informazio gehigarria: facebook
Argazkiak: @alfredotollar