Kronika – 2022/23ko 22. jardunaldi (Autonomikoa)

Bolada amaitu da Azagran

Futbol igandea Azagran, non bi taldeek igoera faserako sailkapena zuten aurrez aurre.

Agoizko taldea indartsu atera zen partidara eta aukerarik argiena izan zuen lehen zatian, Majok, behin baloia etxeko atezaina gaindituta, ez baitzuen lortu Unairen bidalketa luze bat ezkerrarekin konektatzea.

Bigarren zatian eta bisitariak hobeto zeudenean, Peña Azagresak 1-0ekoa sartu zuen falta estrategiko baten ondorioz. Tollar eta Inda aukera argiekin saiatu ziren, area ertzean egindako falta batekin partida berdintzeko zorian egon baitziren. Mañuk ere partida berdintzea lortu zuen legezko gol batekin, baina arbitroek jokoz kanpoko ulertezina adierazi zuten.

Datorren asteburuan hasiko dugu igoera fasea ilusio handiarekin eta amets egiten jarraitzeko gogoz.

Fin de la racha en Azagra

Domingo de fútbol en Azagra, donde los dos equipos se enfrentaban con la clasificación para la fase de ascenso conseguida.

El equipo agoizko salió enchufado al partido y tuvo la ocasión más clara en la primera mitad, en la cual Majo, una vez el balón había sobrepasado al guardameta local no consiguió conectar con la zurda un envío largo de Unai.

En la segunda parte y cuando mejor estaban los visitantes, la Peña Azagresa hacia el 1-0 final después de una jugada ensayada. El equipo lo intentó con ocasiones claras por parte de Tollar e Inda, que con una falta al borde del área estuvo apunto de empatar el partido. Incluso Mañu consiguió empatar el partido con un gol legal, pero el línea señaló un incomprensible fuera de juego.

El fin de semana que viene comenzamos la fase de ascenso con una ilusión enorme y con ganas de seguir soñando.

Informazio gehigarria: facebook
Argazkiak: @alfredotollar