Kronika – 2022/23ko 21. jardunaldi (Autonomikoa)

AGOITZ IGOERA FASEAN DAGO

Arratsalde hotza izandakoa Mikel Deuna Berria zelaian Murtxanteren bisitaldian. Lehenbiziko minututik ikusi zen jokaldian zegoena eta intentsitate handiko partidua izan zen.

15. minutuan Majoren zentro baten ondorioz Mañu ” Bomber”- en gola helduko zen markagailua irekitzeko. Murtxantekoek Unairen atera gerturatzen saiatzen ziren bakoitzean ondo kokaturiko eta antolaturiko defentsarekin topatzen ziren.

Bigarren zatia tonika berarekin hasi zen. 54. minutuan 3/4 zonaldean baloia berreskuratu ondoren, Majok zentro bikaina egin eta Asierren gola helduko zen guztion zoriontasunerako. Bukaerararte agoiztarrek markagailua zegoen tokian mantentzea lortu zuten.

+3eko Igandea, sailkapenean 2. postuan kokatzen gara eta 36 punturekin matematikoki hurrengo urtean autonomikan jokatzeko helburua lortu da. Orain 3. Mailara igotzeko aukera borrokatuko dugu, bukaera arte. Milesker Mikel Deuna Berrira gerturatu zineten guztioi, GORA AGOITZ!!!

AOIZ ESTÁ EN LA FASE DE ASCENSO

Tarde fría la que vivimos en el Nuevo San Miguel en la visita del Murchante. Desde el primer minuto se vio lo que estaba en juego y fue un partido de gran intensidad.

En el minuto 15 tras un centro de Majo llegaría el gol de “Bomber” Mañu para abrir el marcador. Los de Murchante cada vez que trataban de llegar a la portería de Unai se encontraban con una defensa bien plantada y organizada liderada por Markel y Gordo.

La segunda parte comenzó con la misma tónica. En el minuto 54 tras robar un balón en zona de 3/4, Majo hizo un centro perfecto y Asier remató a gol para alegría de tod@s. Los de Aoiz supieron mantener el marcador hasta el final con 2-0.

Domingo de +3, nos colocamos 2º en la clasificación con 36 puntos, logrando así matemáticamente el objetivo de mantenernos en Autonómica un año más. Ahora toca soñar y pelearemos por el ascenso a 3ª División. Muchas gracias a tod@s l@s que os acercasteis al Nuevo San Miguel, AUPA AOIZ!!!

Informazio gehigarria: facebook