Ekaitzari aurre egiten

Arratsalde hotza izandakoa Taxoaren. Agoiztarrak lokal bezala Lourdesen bisita jasotzen zuen.

Hasieratik nabaritu zen taldearem intentsitaea. Horrela, 28. minutuan ltoizen gola helduko zen, Mañuren pase baten ondorioz.

Handik gutxira 33. minutuan, erdilariari baloia lapurtu ta atezainaren aurka geratuta Itoizek berriz ere bigarrena egingo zuen.

Agoiztarrak bigarren zatira gogo berdinekin atera ziren intentsitate handiarekin, eta 50.minutuan baselinaz Mañuk gol ederra egin zuen.

Handik aurrera aukera puntualak egon ziren eta gutxinaka partidua lokartuz joan zen.

Fruitu horren ondorioz Lourdesen gola helduko zen partiduaren azken minutuetan.

Larunbateko hiru puntuak batuz, 28 punturekin jartzen, laugarrenak sailkapenean.

Haciendo frente al temporal

Tarde fría la vivida en Tajonar. El Aoiz recibía como local la visita del Lourdes.

Desde el principio se notó la intensidad del equipo. Así, en el minuto 28 llegaría el gol de Itoiz tras un pase de Mañu.

Seguido, en el minuto 33, de nuevo Itoiz ponía el 2-0 tras un robo al mediocentro en la salida de balón y quedarse sólo ante el portero.

En la segunda parte los agoizkos salieron con muchas ganas e intensidad y en el minuto 50 Mañu haría el tercero con una gran vaselina.

A partir de aquí las ocasiones fueron puntuales y poco a poco el partido se fue durmiendo. Fruto de ello llegaría el gol del Lourdes en los instantes finales del encuentro.

Con los tres puntos del sábado nos colocamos con 28 puntos, cuartos en la clasificación.

Informazio gehigarria: facebook