Partiduan zehar Baztan baino hobe izaten eta bandetatik eraso eginez denboraldiaren lehenbiziko garaipena heldu zen.

Gure “10” @iezpe5 markagailua estreinatu zuen Mikel Itoizen zentroa baliatuz. Atsedenalditik gutxira berrriz Iñigo izango zen 2-0 jarriko zuena, aldi honetan Asier Majoren paseari esker. Partidua kontrolpean egon zen 90 minututan, baino azkeneko jokaldian zentro baten rebotearen ondorioz, baloia Asier Gordoren eskuan ukitu eta Urrutiak penalti bidez emaitza apaindu zuen.

Primera victoria de la temporada que comenzó con el equipo volcándose por ambas bandas y siendo superior al Baztan en la mayoría del encuentro. Nuestro “10” @iezpe5 abrió el marcador en el minuto 40 gracias a un gran centro del capitán Mikel Itoiz. Poco después del descanso, era Iñigo otra vez el que ponía el 2-0, esta vez con un gran pase de Asier Majo. El partido estuvo controlado prácticamente los 90 minutos, pero en la última jugada del partido en un rebote tras un centro del conjunto visitante, el balón golpeó en la mano de Asier Gordo y Urrutia transformó la pena máxima maquillando el resultado.

Informazio gehigarria: facebook