Kronika – 2022/23ko 4. jardunaldi (Autonomikoa)

Etxetik kanpoko lehenengo puntua

“La Balsa”ko belar berriaren estreinaldian jokatutako partida 1-1ekin bukatu zen. Lehenengo zatia liskartsua izan zen, eta San Miguelek berehala eskuratu zuen gola zutoinera egokitutako urrutiko jaurtiketa batekin. Kaietek izan zuen argiena, baina jaurtiketa kanpora joan zen eta Unaik 2-0 sahiestu zuen atsedenaldiaren aurretik. Bigarren zatian, agoizko taldearen nagusitasuna nabaritu zen, non baloiaren jabetza lortu eta berdinketa lortu zuen Majoren erdiraketa on bati eta Mañuren burukada zehatz bati esker. Partida amaieran argienak kanpoko taldearentzat izan ziren, baina markagailua ez zen mugitu eta puntu banaketa egon zen.

Primer punto fuera de casa

Partido disputado en el estreno del nuevo césped de La Balsa. Primera parte reñida donde el @cdsanmiguel se adelantó pronto con un disparo lejano pero ajustado al palo. Kaiet tuvo la más clara para los agoizkos pero en tiro se fue fuera y Unai salvo el 2-0 justo antes del descanso. En la segunda parte se notó la superioridad física del conjunto agoizko, donde se hizo con la posesión de balón y logró empatar gracias a un buen centro de Majo y un preciso cabezazo de Mañu. Al final del partido las más claras fueron para el equipo visitante, pero el marcador no se movió y hubo reparto de puntos.

Informazio gehigarria: facebook