Berdinketa gazigozoa Mikel Douna Berrian

Partida oso lehiatua Mikel Douna Berrian ikusitakoa. Idoia hasi bezain laster aurreratu zen, agoizko taldeak izan zuen kontundentzia faltagatik. Bigarren zatian etxeko taldeak izan zuen kontrola eta markagailuari buelta eman zion Tollar eta Jokinen golei esker.

Hortik aurrera Idoiak berdinketaren bila jo zuen, baina etxeko taldeak erasoei eutsi zien, gehienak arriskurik gabe izan. Hiru puntuak Agoitzen geratuko zirela zirudienean, 94. minutuan Oteizaren taldearen jokaldi on batek baloia agoizko sarean sartu eta 2-2koa jarri zion markagailuari.

Empate agridulce en el Nuevo San Miguel

Partido muy disputado en el que el @c.d.idoya se adelantó nada más empezar por falta de contundencia agoizka. En la segunda parte el conjunto agoizko pasó a ser dominador del encuentroy consiguió darle la vuelta al marcador con goles de Tollar y Jokin.

A partir de ahí el Idoia se lanzó a por el empate pero el equipo local supo contener las continuas llegadas, la mayoría sin peligro. Cuando parecía que los tres puntos se iban a quedar en Aoiz, en el minuto 94 una buena jugada de los de Oteiza acabó con el balón en la red agoizka, poniendo el 2-2 definitivo en el marcador.

Informazio gehigarria: facebook