Kronika – 2022/23ko 6. jardunaldi (Autonomikoa)

Puntuatzen jarraitzen dugu etxetik kanpo

Beste puntu bat lortuta Lourdesen aurka, Tuteran. Partidua laister konplikatu egin zen 6garren minututan autogol batengatik.

Agoitzek aukera larriak eta partida dominatzen zuen taldea izan zen, baino 37garren minutuan Lourdesek berriz ere area barneko erremate baten ondorioz markagailuan 2-0 jarri zuen.

Atsedenaldia agoiztarrei ongi etorri zitzaien eta bigarren zatiko lehenbiziko jokaldian Kaietek makila jo zuen, agoiztarrak ez zirela errendituko abisatuz. Ezpeltak eskuz esku batean eta Markelek korner bitartez markagailua 2-2ra aldatu zuten.

Partiduaren bukaeran Agoitzek kolore guztitakoak eduki zituen baino baloiak ez zuen sartu nahi izan eta partidua 2-2 amaitu zen. Beste puntu bat etxetik kanpo eta hurrengo partiduan pentsatzen, asteburu honetan vs Infanzones.

Seguimos sumando fuera de casa

Otro punto cosechado en Tudela en la visita al @lourdes. El partido se complicó en el minuto 6 con un gol en propia puerta cuando Oiz quiso despejar un centro del rival y metió el balón en la portería de Aitzol con una increíble vaselina.

El Aoiz era el equipo que proponía y generaba ocasiones claras de gol, pero en el minuto 37 el Lourdes volvió a golpear al equipo visitante con un remate dentro del área.

El descanso le vino bien al equipo agoizko y en la primera jugada del segundo tiempo Kaiet golpeó al palo avisando de que no se iba a tirar la toalla. Ezpelta en un mano a mano y Markel de corner pusieron el 2-2 en el marcador.

En el tramo final el Aoiz las tuvo de todos los colores, pero el balón no quiso entrar y el partido finalizó 2-2. Otro punto fuera de casa y pensando ya en el partido de este fin de semana vs Infanzones.

Informazio gehigarria: facebook