Futbola krudela da berriro Mikel Douna Berrian

Azken minutuetan puntuatzeko aukerak ihes egiten duen beste partida bizi izan zen atzo Agoitzen.

Bi taldeen arteko partida oso lehiatua. Etxeko taldeak, aldeko haizea aprobetxatuz, nagusitzen hasi zen, Mañu eta Majok aukera argienak izan zituztelarik. Talde gorriak gehien estutzen ari zenean iritsi zen Obanosen taldearen gola kontraeraso baten bidez, eta 0-1ekoarekin iritsi zen atsedenaldira.

Aldageletatik bueltan, agoiztarrek partidaren bila joan ziren eta bost minututan Mañuk gola sartu zuen, Majoren jokaldi bikain baten ondoren. Hortik aurrera, Agoitz KE partiduaren jaun eta jabe izan zen eta markagailuan aurretik jartzeko aukerak izan zituen Baztanen eta Iñakiren eskutik.

Luzapenean eta partida tauletan amaituko zela zirudienean, baloi irteerako huts batek aukera eman zion Infanzonesi markagailuan 1-2koa jartzeko.

Futbola horrela da batzuetan. Burua altxatzeko eta lan egiten jarraitzeko ordua da.

El futbol vuelve a ser cruel en el Nuevo San Miguel

Otro partido más donde se escapó la posibilidad de puntuar en los minutos finales.

Partido muy disputado entre los dos equipos. El Aoiz aprovechando el viento a favor comenzó dominando el encuentro, teniendo las ocasiones más claras por parte de Mañu y de Majo. Cuando más apretaba el conjunto local llegó el gol de los de Obanos mediante una contra, llegando con 0-1 al descanso.

A la vuelta de vestuarios los agoizkos se volcaron a por el partido y a los cinco minutos de la reanudación llegó el gol de Mañu tras una gran jugada de Majo. A partir de ahí, el Aoiz fue claro dominador del choque y tuvo la opción de ponerse por delante en el marcador con dos ocasiones muy claras de Baztan e Iñaki.

Ya en el descuento y cuando parecía que el partido iba a acabar en tablas, un fallo en la salida de balón le dio la oportunidad al Infanzones de poner el 1-2 final en el marcador.

A veces el fútbol es así. Hora de levantar la cabeza y seguir trabajando.

Informazio gehigarria: facebook