Kronika – 2022/23ko 8. jardunaldi (Autonomikoa)

Ohartarazpena Berbintzanan

Denboraldiko hirugarren porrota gorrientzat larunbatean Injertoren aurka jokatutako partidan. Partida horretan, gorriak tentsiorik gabe atera ziren zelaira eta 15. minuturako 2-0eko bat zuten aurka markagailuan. Taldeari kosta egiten zitzaion baloia edukitzea eta goiko jokalariekin konektatzea, partidan deseroso egonda eta Unaik atsedenaldia baino lehen 3-0ekoa izango zena gelditzera behartuz. Markelek lehen zatiko argiena izan zuen mamuzko gol batekin, baina mundu guztiak arbitroek izan ezik, etxeko taldeko defentsak baloia goleko marratik nola ateratzen zuen ikusi zuenean.

Bigarren zatian markagailuari buelta ematera joan zen talde bat ikusi zen eta Tollarrek, Mañuk eta Baztanek botetan hiru gol aukera argi eta garbi izan zituzten, baina pilotak ez zuen sartu nahi izan eta 60. minutuan Injertoren gol batek ziurtatu zuen ez zela eguna eta 3 puntuak Berbintzanan geratuko zirela. Azken momentura arte saiatu zen Agoitzeko taldeak, baina ezin izan zuen ohorezko gola sartu.

Toque de atención en Berbinzana

Tercera derrota de la temporada para los rojos en el partido del sábado contra el @cdinjerto. Partido donde los agoizkos salieron sin tensión y para el minuto 15 tenían un 2-0 en contra en el marcador. Al equipo le costaba tener el balón y conectar con los jugadores de arriba, estando incómodos en el partido y obligando a Unai a parar lo que habría sido el 3-0 antes del descanso. Markel tuvo la más clara de la primera parte con un gol fantasma, pero todo el mundo menos el linea vio como el defensa del conjunto local sacaba el balón de dentro de la línea de gol.

En la segunda parte se vio un equipo que fue a por la remontada y que tuvo tres ocasiones clarísimas de gol en las botas de Tollar, Mañu y Baztan, pero la pelota no quiso entrar y en el minuto 60 un golazo del Injerto que entró por la escuadra certificó que no era el día y que los 3 puntos se iban a quedar en Berbinzana. El conjunto agoizko lo siguió intentando hasta el final, pero no consiguió anotar el gol del honor.

Informazio gehigarria: facebook