San Rokeko gol-jaialdia

Gol-arratsaldea Murchanteri egindako bisitan. Partida bi talde serio eta aukera gutxirekin hasi zen. Lehen zatiko azken txanpan, Iñaki Goñik taldea aurretik jartzea lortu zuen, baina Murchantek sakatzen jarraitu zuen eta berdinketa lortu zuen lehen zatiko azken kornerrean.

Bigarren zatiaren ostean, Aoiz lokartuta atera zen eta horren ondorioz Murchantek bi gol jarraian sartu zituen (48 ‘, 51’).

Beste behin ere, Agoitzeko KEak ez zuen amore eman eta horren ondorioz Itoizek 3-2koa jarri zuen markagailuan. Murchantek, bat gutxiagorekin sufritzen hasi zen, baina 10 jokalarirekin ondo jokatzen jakin zuen. Taldea berdinketaren bila zebilenean iritsi zen Murchanteren kontraerasoa eta penaltia, baina Unaik geldiketa itzel batekin gelditu eta talde bisitaria partidan bizirik utzi mantendu zuen. Azken minutuan, korner baten aldaratze baten ostean, etxekoek penaltia egin zioten Aimar Itoiz gazteari eta Pablo Baztanek 3-3koa lortu zuen.

Festival de goles en el Municipal San Roque

Tarde de goles en la visita a Murchante. El partido comenzó con dos equipos serios y que generaban pocas ocasiones. En el tramo final de la primera parte, Iñaki Goñi logró adelantar al conjunto agoizko con un auténtico golazo por la escuadra pero el Murchante siguió apretando y logró el empate en el último corner de la primera parte.

Tras la reanudación, el Aoiz salió dormido y fruto de ello llegaron dos goles seguidos (48’, 51’) por parte del Murchante.

Una vez más, el conjunto agoizko no tiró la toalla y fruto de ello llegó otro golazo de Itoiz que ponía el 3-2 en el marcador. El Murchante, con uno menos empezó a sufrir pero supo jugar bien con 10 jugadores. Con los agoizkos volcados llegó la contra del Murchante y un posterior penalti que Unai, con una gran parada, detuvo y dejó al equipo visitante vivo en el partido. En el último minuto tras un rechace de un córner, los locales cometieron penalti sobre el juvenil Aimar Itoiz y Pablo Baztan convertió lo que sería el 3-3 final.

Informazio gehigarria: facebook