Futbola berriz ere krudela da Mikel Deuna Berrian

Partida oso berdinduta ikusitakoa Mikel Deuna Berrian. Bigarren sailkatuak Agoitz bisitatzen zuen. Lehendabiziko minutuetan aurreratu zen Peña Azagresa eta beste aukeraren bat ere izan zuen, baino punteria faltagatik eta Unairi esker markagailuan 0-1eko ikusi zen atsedenaldira joatean.

Bigarren zatian beste talde bat ikusi zen, baloiaren dominatzaile. Tollarrek gola lortu zuen, zelaian sartu berria zenean, Itoiz kapitainaren zentro baten ondorioz. 81. minutuan Iñigoren gola helduko zen penalti batez, Tollarrek probokatu eta gero. Bazirudien 3 puntuak Agoitzen geratuko zirela, baino 96. minutuan berriz ere korner baten ondorioz, Peña Azagresak berdinketa lortu zuen.

El fútbol vuelve a ser cruel en el Nuevo San Miguel

Partido muy parejo el que se vio ayer en el Nuevo San Miguel. Visitaba Aoiz el segundo clasificado, la @cdpazagresa que en los primeros minutos del partido consiguió adelantarse y dispuso de alguna que otra ocasión para ampliar la ventaja, aunque la imprecisión del conjunto visitante y Unai consiguieron que el marcador no fuese más abultado al descanso.

En la segunda parte se vio otro equipo que se hizo con el control del balón y Tollar nada más entrar conseguía empatar el marcador con un buen centro del capitán Itoiz. Ya en el minuto 81, Iñigo transformó un penalti provocado por Tollar. Parecía que los 3 puntos se iban a quedar en Aoiz, pero en un córner y de nuevo a balón parado, en la última jugada del partido (96’) la Peña Azagresa consiguió empatar el partido.

Informazio gehigarria: facebook